Recomandari firme hosting pentru site/blog

Recomandari firme hosting pentru site/blog. Sunt putin offtopic fata de tema site-ului insa voiam sa vorbim putin si despre cele mai bune companii de web hosting in cazul in care doresti sa-ti faci un abonament. Este evident ca pentru a avea un blog/site functional, ai nevoie de gazduire pentru a stoca diferite informatii si alte.

M-am hotarat sa scriu cateva cuvinte despre cele mai bune firme care ofera servicii de hosting si bineinteles domenii. Am inceput sa ma uit in stanga si in dreapta, sa intreb si sa vad cu ce firme de hosting colaboreaza diferse persoane si firme. Doream sa aflu care sunt cele mai bune firme de hosting in strainatate dar si in Romania. Ma interesa ce imi recomanda specialistii in materie de web hosting services. Si astfel, am intocmit un mic top.

Serviciul de hosting si domenii de la Hostgator. Hostgator este unul dintre cele mai bune firme de hosting din lume si este foarte popular in Romania. Hostgator ofera posibilitatea achizitionarii de 3 abonamente:

Cel mai ieftin abonament Hostgator HostHatchling – 1 singur domeniu, adrese de mail nelimitate, banda si spatiu nelimitatat. Pretul acestui abonament incepe de la 3,96 dolari( pentru un abonament pe 3 ani), continuand cu 5,56 dolari(pentru un abonament pe 1 an) etc.

Hostgator Baby – ai banda si spatiu nelimitatat, posibilitatea de a tine un numar nelimitat de domenii, adrese de e-mail nelimitate si subdomenii, preturi incepand de la 6,36 dolari(pentru un abonament pe 3 ani), 7,96 dolari(abonament pe 1 an) etc.

Hostgator Business – ai banda si spatiu nelimitatat, poti tine 1 singur domeniu, adrese de e-mail nelimitate si subdomenii + SSL gratuit, IP dedicat . Preturile acestui abonament sunt 10,36 dolari (abonament pentru 3 ani), 11,96 dolari(abonament pe 3 ani) etc.
Daca vrei sa cumperi host sau sa vizualizezi ofertele Hostgator, click pe Banner-ul de mai jos:

Serviciul de hosting si domenii Ipage. O alta compania de succes care mi-a fos recomandata de un prieten. Aici ai un domeniu gratuit si preturile incep de la 4,50 dolari pe luna. Pentru detalii, comenzi, click pe bannerul de mai jos:

affiliate_link

 

Hosting si domenii JustHost. Un serviciu bun, ai un domeniu gratis, adrese de mail nelimitate, pretul incepand de la 3,45 de dolari pe luna.
Pentru detalii despre ofertele Justhost, comenzi, vezi bannerul de mai jos.

 

Servicii de hosting si domenii in Romania. Aici ar fi doua companii pe care le recomand:
1. Xservers. Eu cu ei colaborez momentan. Primul abonament, abonametul standard costa 1,45 euro pe luna(la un abonament pe 1 an) si pana in momentul de fata nu am avut probleme. Pentru mai multe detalii, vezi Xservers.ro

2. Hosting de la Siteulmeu.com. Am cativa amici bloggeri care colaboreaza cu ei si sunt multumiti. Pentru mai multe detalii, vezi bannerul de mai jos.

Siteulmeu.com

Facebook Comments