Remedii naturiste pentru parul gras

Parul gras poate sa fie o adevarata pacoste pentru unele persoane. Acestea cumpara toate marcile de sampoane recomandate pentru gras si nu obtin nici un rezultat. Parul se ingrasa dupa maxim doua zile de la spalare. Cu toate acestea, nu este o problema grava, si se poate remedia. Mai exista si trucuri si masti pentru parul gras cum ar fi:

Pudra pentru bebelusi. Da, ati auzi bine, pudra pentru bebelusi. Aceasta se foloseste cand esti grabit/a si nu mai ai timp sa te speli pe cap. Se presara putina pudra pe par si se lasa sa actioneze cateva minute. Aceasta va absorbi repede excesul de ulei. Se piaptana parul dupa ce aceasta a actionat.

Sampon facut acasa cu Aloe Vera. Este de fapt o combinatie intre Aloe Vero si samponul pe care il folosesti in mod frecvent. Aveti nevoie de Aloe Vera gel si suc de lamaie.  Se amesteca o cana din samponul tau cu 1 lingura de suc de lamaie si 1 lingura de gel de Aloe Vera. Spala parul cu acest amestec si apoi clateste cu apa calda. Acest amestec se poate pastra la rece si se poate folosi pana la o saptamana.

Masca din galbenus de ou si suc de lamaie. Se pare ca sucul de lamaie este recomandat pentru foarte multe afectiuni. Aveti nevoie de 6 picaturi de suc de lamaie si 2 galbenusuri de ou. Se aplica pe parul ud si se lasa sa actioneze timp de 10 minute. Dupa ce acesta a actionat, se clateste parul.

 

Facebook Comments