Ruperea firului de par, remedii si solutii

getty-482136717-opener-alexander-bedrinExista foarte multe cauze care pot determina ruperea firului de par, fragilitatea acestuia. Printre cele mai intalnite cauze ar fi: folosirea excesiva a uscatorului, a placii de intins, a ondulatorului. Alte cauze: vopsirea deasa a parului, decolorare, expunere la caldura mare/ raze UV, probleme medicale, pieptanarea parului ud.

In cazul in care parul tau se rupe, cel mai indicat ar fi sa inlaturi cauzele de mai sus. Foloseste un uscator cu un aer mai rece, atentie cu vopsitul.

E foarte foarte important sa folositi produse pentru par care hidrateaza firul de par, sampoane, balsamuri, masti dar si produse naturale. Nu neglijati mastile naturale care hidrateaza parul si astfel firul de par nu se va mai rupe atat de usor. O masca de par foarte buna este cea pe baza de ulei de masline si ulei migdale. Untul de cocos are foarte multe beneficii pentru par. Acesta din urma ofera si stralucire parului fiind folosit inca din vremuri de persoanele care locuiesc in zonele exotice.

Aveti grija de parul dumneavoastra si feriti-va de factorii nocivi si in special de dispozitivele astea care ard parul.

In cazul in care mergeti la plaja, solar, parul trebuie sa fie protejat utilizand o palarie, o esarfa.

Daca parul incepe sa se rupa, acest proces va continua pana veti lua toate masurile de precautie in ceea ce il priveste. Bineinteles, acesta trebuie tuns regulat, tocmai pentru a evita ruperea pe viitor al acestuia.

Facebook Comments