Sa-mi fac un permanent sau sa folosesc bigudiuri?

Ma aflu intr-o mare dilema. Aflandu-ma in categoria femeilor cu par drept, imi doresc bucle, pe scurt par cret. Femeile cu parul ondulat natural, cele mai multe dintre ele, il indreapta cu placa. Eu, saturandu-ma de acelasi par drept, m-am decis sa fac o schimbare. Bucle am avut, insa rezultatele dispar in cel mult 3-4 zile. Folosesc bigudiuri flexibile cu care dorm noaptea. Bucle obtin, insa dupa cum spuneam mai sus, rezultatele sunt pe termen scurt si foarte scurt.

M-am documentat si se pare ca parul permanent se va purta si  in 2014. Mai mult, se pare ca tehnicile au evoluat, astfel incat solutia folosita pentru parul ondulat permanent nu mai degradeaza atat de mult. Se pare ca specialistii au incercat sa diminueze deteriorarea parului prin folosirea chimicalelor atata de daunatoare. Avantajul unui permanent este acela ca buclele vor dura pana la 6 luni, folosind sampoane si balsamuri potrivite.

Se pare ca a aparut o tehnica noua pentru parul permanent. A fost inventat in Japonia. In locul permanentului normal, se folosesc niste tije fierbinti atasate unui display digital.

Permanentul digital a fost inventat in Japonia si este cea mai buna optiune pentru mentinerea unui par sanatos si a unui look placut. Spre deosebire de permanentul regulat sau permanentul “la rece”, cel digital utilizeaza o solutie chimica diferita si niste tije fierbinti care ies dintr-o masina cu display digital. Sunt necesare mai multe sedinte, pretul unui permanent digital este mai mare decat al unuia normal, insa parul nu se va degrada si o sa va bucurati de bucle frumoase cu aspect natural.

Facebook Comments