Samponul uscat

Ai auzit de el? Cum functioneaza samponul uscat?Samponul uscat este cea mai rapida metoda de curatare a parului fara a folosi apa. In cele ce urmeaza voi dezvolta putin subiectul.

Tipul acesta de sampon a deveni foarte popular in ultima perioada. Este o buna alternativa cand nu ai timp sa-ti speli parul si te grabesti. Samponul uscat contine o formula care curata parul si absoarbe mizeria si uleiul din par fara a folosi apa. Acest tip de sampon se gaseste in comert sub forma de spray.

Cum se foloseste? Se aplica cu pulverizatorul pe tot parul, se lasacateva minute sa absoarba toate impuritatile dupa care se piaptana parul. Astfel, toate impuritatile, mizeria din par vor fi eliminate.

Cand sa-l folosesti? Nu ai timpul necesar sa-ti speli parul, ai o intalnirea importanta, atunci samponul uscat este ca un fel de plan B, pentru urgente. Se recomanda sa nu abuzati de acest produs si sa-l folositi doar in cazuri de urgenta. In rest, spalarea parului trebuie facuta in mod normal.

Samponul uscat este doar o solutie de moment, nu substituie o spalare normala a parului, de aceea se recomanda folosirea lui doar in cazuri de urgenta.

Retineti: pulverizati samponul, lasati sa actioneze cateva minute, pieptanati parul si gata. Parul va fi curat si va arata foarte bine.

Daca ar fi sa va recomand o marca, as recomanda Samponul uscat Batiste, disponibil pentru diverse culori de par sau cu diferite esente. Un tub de sampon uscat Batiste costa in jur de 30 de RON si are un gramaj de 200 ml/120 grame.

 

Facebook Comments