Schimbare de look! Ce sa-mi fac?

Nu stiu daca vinovate sunt Sarbatorile care se apropie cu pasi repezi sau altele, dar primesc mesaje de la foarte multe femeie care doresc schimbari dramatice si totale de look. Chiar si eu ma aflu in aceasta postura si inca nu m-am hotarat. In general, stiu ce ma avantajeaza dar daca tinem cont si de tendinte, este putin mai complicat.

In general, multe femei merg si spun direct in cadrul salonului : vreau o schimbare totala!Ce imi propuneti. Asa este oke, insa trebuie sa mergeti si cu “lectia” invatata de acasa. Asta inseamna sa stiti tipul firului de par, forma fetei, culoarea tenului si multe altele. Nu puteti sa alegeti o tunsoare si culoare doar fiindca va place foarte mult. Din nou, ma aflu in aceasta situatie, insa stiu ce ma avantajeaza si ce nu. Cum, fata mea este rotunda, nu o sa pot alege o tunsoare scurta. Nu-mi sta bine si asta este, trebuie sa ma impac cu gandul acesta. Dupa cum stiu faptul ca, roscatul nu ma avantajeaza.

Astfel, inainte de a face o schimbare de look, informatie si iarasi informatie. Ce va place voua, ce se poarta, ce va avantajeaza si cel mai important, detaliile personale, despre care am discutat mai sus.

Daca doriti o schimbare dramatica de look, sa stiti ca pot sa obtineti rezultate bune, sau dimpotriva, sa regretati amarnic. Astfel incat, mare prudenta cand faceti aceste schimbari. Parul este extrem de important in cazul unei femei.

Daca ar fi sa faceti acum o schimbare, ce ati prefera?

– sa-mi fac o schimbare majora de look (tunsoare&culoarea parului);

– sa-mi fac o schimbare minora;

– sa-mi aleg doar o noua tunsoare;

– sa-mi schimb doar culoarea parului.

Astept comentariile voastre.

 

Facebook Comments