Se poarta parul ascuns

Eu foloseam acest truc cand aveam parul foarte lung. Ma rog, eram tunsa in scari si imi prindeam parul la spate in asa fel incat lumea ma intreba daca m-am tuns bob. Eu lasam suvite lungi in fata, iar restul parului il prindeam intr-un fel de coc ascuns. Pe langa tunsorile pixie care sunt in trend, se poarta parul ascuns. Specialistii recomanda insa ascunderea parului lung altfel decat am spus eu mai sus.

Parul se intinde putin inainte pentru a se aseaza cat mai bine, se adauga putin ulei de par pe varfuri, dupa care acesta se prinde si se ascunde sub gulerul unei camasi, a unei jachete sau a unei esarfe. Si bineinteles, dupa cum spuneam mai sus, in partea din fata se lasa cateva suvite libere pentru a obtine un look mai spectaculos. Genul acesta de prindere a parului poate crea efectul unui bob. Si se poarta.

Arunca o privire pe cele doua poze de mai jos sa vezi ce frumos arata. Poate fi o idee de a mai schimba coafura, in cazul in care sunteti in pana de idei. Si aceste coafuri sunt si in tendinte.

Ce parere aveti? Mie imi plac si daca considerati ca parul va iesi si te vei trezi cu parul imprastiat si nepieptanat, se poate prinde cu un elastic de par subtil.

Facebook Comments