Sfaturi, metode de intins parul

Tot mai multe femei isi intind parul. Insa intinderea parului in exces, dauneaza grav parului. Pentru a repara un par degradat in urma intinderii mai ales cu placa poti folosi urmatoarele creme si uleiuri : tratament cu ulei cald, lapte de cocos, miere.

  • Una dintre cele mai folosite metode de intindere a parului este cea cu peria si uscatorul de par. Se trece peria pe sub parul pe care vrei sa-l intinzi, se piaptana in jos si se usca in acelasi timp cu feonu-ul. Aceasta metoda insa necesita o indemanare si totodata folosirea unui spray cu protectie termica.
  • Metoda de intindere a parului cu placa. Ideal este sa folositi placi de intins cu ceramica sau ioni si bineinteles un spray pentru protectie termica. Se iau suvite destul de subtiri si se trec prin placa de 2-3 ori. Banuiesc ca toata lumea stie sa o f

    oloseasca.

  • Creme cu silicon pentru indreptarea parului. Se spala parul, se periaza foarte bine si apoi se aplica crema pentru intins. Eu de obicei il piaptan din nou, il usuc si aplic un fixativ. Insa nu se indreapta atat de bine ca si in cazul placii cu ioni, de exemplu.
  • Metoda braziliana de intindere a parului . Aceasta metoda presupune un tratament cu keratina care indreapta firul de par dar nu patrunde in profunzimea firului permanent. Insa aceasta metoda a devenit controversata si tot mai putine femei o folosesc deoarece acest tratament contine formaldehida cu risc cancerigen pentru sanatate.

Cam atat despre recomandarile mele privind metodele de intins parul. Cele mai utilizate.

Facebook Comments