Solutii pentru a imbunatati densitatea unui par subtire

Se poate intampla oricui. Daca parul tau este subtire, nu inseamna ca nu poti face nimic pentru a-ti imbunatati look-ul. Iata cateva sfaturi pentru a imbunatati densitatea acestuia:

Dieta sanatoasa

Si parul se hranește cu proteine, vitamina B si fier, deci, daca doriti sa aveti un par sanatos si des, asigurati-va ca aveti incluse in dieta zilnica aceste trei substante nutritive. Zincul joaca un alt rol important in sanatatea parului. Daca parul vostru are nevoie de un impuls, incearca-ti sa va imbunatati dieta cu mai multe aporturi de proteine ​​si fier, dar si suplimente de zinc si vitamina B.

par_subtire2

Masarea scalpului

O cauza comuna a subtierii parului provine din inchiderea foliculilor de par, ceea ce se intampla atunci cand scalpul nu este stimulat suficient.

Realizati un masaj stimulant scalpului, in dus, frecandu-va buricele degetelor intr-o mișcare circulara. Luati in considerare utilizarea unui șampon infuzat cu ulei de arbore de ceai pentru a stimula fluxul de sange catre scalp.

par_subtire

Combaterea stresul si a dezechilibrului hormonal

Stresul este o cauza principala a caderii parului. Daca locuiti intr-un mediu stresant acasa sau la locul de munca sau acasă, ganditi-va serios cum sa reduceti nivelul de stres. Meditatia, exercitiile fizice, schimbarea locului de munca, gasirea unui nou hobby si imbunatatirea relatiilor personale reprezinta modalitati excelente de a reduce nivelul de stres.
Dezechilibrul hormonal este legat de stres, dar poate proveni de asemenea dintr-o dieta proasta, procesul de imbatranire, sedentarism si ereditate. Daca aveti un dezechilibru hormonal, consultați un medic si incercati sa remediati aceasta problema prin mijloace naturale. Veți fi surprins de efectul pozitiv pe care îl are asupra sănătății părului.

Acestea sunt doar trei solutii prin care puteti avea un par sanatos si bogat. Veti observa o imbunatatire a sanatatii dumneavoastra generale, dar si a parului.

Facebook Comments