Tendinte 2016, tunsorile angled

Sezonul de primavara aduce cu el schimbari in materie de hairstyling. Ce si cum se poarta acum, care sunt liniile, tunsorile si culorile acestei perioade? Sunt foarte multe de spus, acest articol se axeaza pe una dintre principalele tendinte, tunsorile angled. Ce sunt acest tunsori? O tunsoare angled prespune

Este un stil care prespune lungime lunga in fata, scurta in parte. In combinatie cu un breton franjurat, este o alegere ideala pentru primavara, vara.

Un atuu al acestor tunsori este faptul ca orice li se potriveste orice culoare sau combinatie de nuante. Tunsorile angled pun in evidenta ochii, incadreaza fata minunat, partea din spate fiind stratificata, creaza un impact vizual extrem de placut.

In ceea ce priveste lungimea, se pot realiza pe un par scurt sau mediu, fiind o alegere versatila.

Sfat! Pentru acest tip de tunsoare, trebuie sa alegeti un stilist bun, care sa fie capabil sa realizeze si sa intretina tunsoarea. Aceasta tunsoare necesita vizite regulate la salon, pentru mici retusuri, daca se doreste pastrarea formei initiale. Un stilist bun va stii cum sa realizeze aceasta tunsoare, dar sa si sa o intretina. Un stilist bun va stii cat anume sa taie, astfel incat sa nu apara suprize neplacute, cum ar fi un bob scurt, inestetic. De fapt, tu nu ai cerut un bob scurt, si o tunsoare prost realizata, nu?

Coafare! Acest stil de tunsoare, necesita o aranjare. Daca se doreste un par neted, trebuie sa se foloseasca placa pentru intins.Nu abuzati de ea, si intotdeauna aplicati spray-uri sau uleiuri de protectie termica. In timpul coafarii, indreptati placa spre fata, in timp ce intindeti parul. Astfel, veti mentine acel look neted, fara par rebel. Pentru mai mult stil, se pot aplica spray-uri pentru stralucire.

 

Facebook Comments