Tendinte de primavara in materie de hairstyling

Prezent si pe podiumurile de la Hollywood si numai, parul drept este, in continuare pe un trend.Se poarta parul drept, cu  aspect este neted și sofisticat, acesta fiind o alegere perfecta zi sau seara .

Cum il obtii? Acest par moale , neted, are mici mici trucuri. Unul dintre el fiind aplicarea de ulei de cocos sau ulei de argan pe parul umed. De asemeni, in cazul utilizarii unei placi pentru intins parul, este absolut necesar sa folosit un spray pentru protectie termica. Altfel, varfurile se vor despica si se vor rupte. Atentie, pieptanati cu blandete parul inainte de a-l intinde. Bruscarea acestuia duce implicit la deterioare.

tendinte1

Impletituri lejere. De la impletituri traditionale, pana la fishtails, toate acestea sunt o prezenta uimitoare zi de zi. Impletiturile sunt diversificate, se pot adauga flori sau alte accesorii. Un par lung permite o impletitura lejera, realizata in cateva minute, iti confera un look casual, fresh, dar si interesant. Cu siguranta, esti o aparitie, oriunde vei merge.

trend2

Sezonul de primavara 2016 este renumit pentru exploziile sale de culoare, adaugand avand nuante reci pastel, care va vor improspata cu siguranta look-ul .

Desi preturile sunt putin mai costisitoare ,un vopsit la un salon, folosind produse profesionale,este mai putin daunator parului tau, chiar daca vorbim despre aceste culori pastelate. Dupa vopsit, se recomanda utilizarea unei masti de par pentru hidratare, astfel incat culoarea sa persiste.

trend3

Bretonul scurt. Un astfel de breton scurt, ofera o perspectiva moderna, contrara celor traditionale. Acest stil, este putin decat cel clasic, taiat in linie dreapta. O alegere buna pentru femeile care doresc un look modern si mai diferit. Acest model de breton presupune o forma a fetei ovala, nu este recomanda oricui. Insa are un impact vizual placut, prin stilul modern. De incercat.

trenduri4

Facebook Comments