Tendinte vara 2017 in materie de coafuri si tunsori. O vara cu stil!

Optiunile in materie de hair styling pentru aceasta vara sunt variate. Descopera aici cele mai importante trenduri pentru vara 2017, propuse de Jeremy Scott, Channel, Versace etc. va vom aduce la cunostinta cele mai importante tendinte in materie de coafuri, tunsori, direct de la stilisti renumiti.

Parul drept revine in tendinte (Versace). Se pare ca cele care prefera parul lung, taiat in linii drepte, fara breton sau scari se va purta in aceasta vara. O veste buna pentru cele care prefera acest stil simplist, tineresc.

tendinte tunsori vara 2018
Stilul de coafura”coada de cal inalta”. O coafura ideala mai ales pentru o vara calda. Pentru un look impecabil se recomanda ca elasticul folosit pentru sustinerea parului sa fie acoperit cu o suvita.
coada de cal par coafura
Impletitura de par boema (Channel). Pentru un look deosebit, in acest sezon puteti integra in look-ul vostru codite impletite in stilul boem.

impletitura par boema
Tunsoarea “ciuperca”. Stil propus de Jeremy Scott prespune taierea parului in linii rotunde, cu aspect de bol. Nu este pe gustul tuturor, insa se va purta in aceasta vara.
tunsoare bol
Cocuri balerina, simple sau cu impletituri integrate (Christian Dior). O alegere buna in materie de coafuri pentru sezonul cald si o coafura care atinge perfectiunea.
coc balerina dior 2017
Coc pe jumatate, inalt (Stella Jean). Stilul tineresc, proaspat se potriveste sezonului care incepe. O coafura simpla, usor de realizat si in tendinte.

coc pe jumatate inalt
Pentru evenimente speciale, Gucci propune cocul in stilul victorian, stil care s-a purtat in anii 1800. O coafura absolut fantastica, a aparitie impresionanta. coafura-stil-victorian

Alte stiluri pentru aceasta vara: coditele simple, bucle lejere

coditebucle
Bonus tip: in ceea ce priveste unghiile, stilistii propun manichiura french.
manichiura-french

Facebook Comments