Tipuri de tunsori pixie in functie de forma fetei

Se pare ca aceasta tunsoare a devenit celebra in anul 1966 si acum este in tendinte. Astfel, daca ai un par scurt si nu stii ce tunsoare sa alegi in 2014, poti alege un model de pixie. Vestea buna este ca genul aceasta de tunsoare se poate alege pentru aproape orice forma a fetei, modelul difera. Si o sa explic si cum, in cele ce urmeaza. O tunsoare pixie te scoate din anonimat, iti va schimba radical look-ul si o sa te simti minuntat.

Pixie pentru fata ovala – vestea buna este ca poti alege orice model de pixie, toate te vor avantaja. Trebuie ca tu sa te decizi ce iti place mai mult.

Pixie pentru fata patrata – genul acesta de forma a fetei necesita o tunsoare cu scari delicate si subtiri in partea din fata si inaltime in crestet pentru a echilibra unghiurile aspre.

Pixie pentru fata lunga – nu este nevoie de inaltime in crestet, se recomanda sa nu fie deloc si un breton lung intr-o parte care sa mascheze fruntea lunga pentru a crea aspectul unei fete mici.

Fata in forma de inima – aveti nevoie de putina inaltime pentru a crea iluzia de fata lunga, se recomanda un pixie in scari pentru volum, un breton mai drept etc.

Pixie fata rotunda – aici este nevoie pe langa volum in crestet si de scari lungi. Insa, in general, volum din crestet obtinut prin scari, va determina efectul iluziei de fata subtire.

Cum se coafeaza, ingrijeste o astfel de tunsoare?

O astfel de coafura se intretine usor, se indreapta uscatorul spre par in directia in care doriti sa va aranjati suvitele. Se poate alterna aerul cald cu cel rece. parul in directia dorita

Pentru aranjare si pieptanare, se foloseste o perie mica rotunda din materiale cat mai naturale.

Pentru fixare, se poate folosi ceara, fixativ etc.

Facebook Comments