Tratament brazilian cu keratina acasa

Care sunt tratamentului brazilian cu keratina? O sa explic putin despre ce este vorba, nu toata lumea stie pentru ce si cu se foloseste. In titlul, am folosit cuvantul acasa, multa lumea cauta, insa acest tratament se aplica in saloanele specializate, in cateva etape. Daca doresti un par drept si te-ai saturat de produse pentru coafare parului, poti sa profiti de beneficiile tratamentului brazilian cu keratina pentru intinderea parului.

Femeilor cu par ondulat natural li se pare uneori imposibil sa-si indrepte parul, sa obtina un look perfect, oricat de multe metode ar incerca. Si atunci apeleaza la tratamente sau aparate care dauneaza firului de par. Si aici intervine, tratamentul brazilian cu keratina pentru indreptare, care nu are efecte negative asupra parului.

Efectul este de durata, insa nu este permanent. Parul insa va fi drept si stralucitor, asa cum va doriti. Tratamentul brazilian cu keratina se poate folosi pe par natural, vopsit sau permanent.

Acest tratament este indicat si pentru parul deteriorat deoarece proteina de keratina intra in par si il face ai sanatos si mai stralucitor.

Tratamentul brazilian cu keratina se realizeaza in saloane specializate pentru a obtine look-ul dorit. Cum se realizeaza tratamentul brazilian cu keratina?

Se spala parul pentru a indeparta orice fel de impuritate astfel incat proteina de keratina sa patrunda bine in fir. Mai urmeaza alti cativa pasi, iar la final, parul se intinde cu ajutorul unei placi pentru ca keratina sa ramana in cuticulele de par.

Cat timp are efect tratamentul brazilian cu keratina? In general, in jur de 4 luni, insa depinde si cat de repede va creste parul.

Atentie, parul nu se spala decat dupa 3 zile de la aplicarea tratamentului, pentru a avea rezultatul scontat. Tot in aceasta perioada se recomanda sa nu va prindeti parul la spate sau sa folositi produse pentru par.

Succes!

Facebook Comments