Trend alert, se poarta buclele in aceasta primavara

parIn aceasta primavara, spune adio parului drept, nu se mai poarta. Se poarta in schimb buclele, insa nu orice fel de bucle. Se poarta buclele lasate, nu foarte bine definite. Adica nu le purtam pe cele foarte conturate, ci mergem spre ceva natural. Avantajul principal este acela ca avem volum si structura pentru par. Buclele lejere au reveni in trend in primavara 2014 , chiar daca foarte multe femei le poarta mereu.

Buclele se pot purta cu carare pe mijloc, pentru un look simetric si echilibrat, sau cu una intr-o parte, pentru un stil mai fluid si mai de impact. Buclele se realizeaza in partea de jos, parul din partea de sus este lasat drept. Buclele care se poarta in 2014 ar trebui sa inceapa de undeva de la nivelul ochilor sau mai jos, acum depinde de lungimea parului. Se pot adapta chiar si pe un par scurt.

Cum se realizeaza buclele lejere?

Se iau suvite de aproximativ 4, 5 cm. Se invarte cate o suvita pe un deget pana sunteti undeva la 12 cm de scalp (aici depinde si de lungimea parului, pentru un par mediu sau lung trebuie mai putin, ideea este sa va opriti undeva sub nivelul ochiului). Dupa ce ati invartit suvita, se scoate degetul si se tine suvita cu cealalta mana. Se pune portiunea de par care a fost invartita in placa de intins parul si se incalzeste timp de cateva secunde. Cu cat aceasta se incalzeste mai putin, cu atat bucla va fi mai lejera. Procedati astfel cu toate suvitele.
Nu uitati sa folositi un fixativ de par pentru ca buclele sa reziste.

Facebook Comments