Trend alert, suvite colorate! Ce nuanta ai alege ?

oferta_2370_1Avand in vedere faptul ca, in ultimul timp au patruns in tendinte suvitele colorate, m-am decis sa vorbesc putin despre ele. Foarte multe si-au facut deja, altele inca se mai gandesc ce anume sa aleaga. In general, daca vorbim despre tendinte, se poarta suvitele in culori puternice sau pale de mov, roz, albastru, roscat . Si aici este discutabil, acestea trebuie bine alese, in concordanta cu culoarea principala a parului. Si tot in tendinte, se merge pe ideea de contraste extrem de puternice (blond sau brunet). De exemplu, cele care avem parul blond sau brunet, putem alege culori puternice de roz, roscat, mov, verde etc. Acestea vor face un contrast puternic, care va iesi in evidenta cu siguranta.

Multe ar fi de spus, insa daca vorbim despre tendinte, se merge pe aceste nuante in culori puternice si indraznete, chiar daca nu sunt pe placul tuturor. Daca vorbim despre unde anume ar trebuie pozitionate, acestea se pot aplica in functie de preferintele fiecareia dintre noi, insa in general se poarta mult tipul ombre hair. Ceea ce inseamna ca, suvitele vor fi aplicate in partea de jos. Culoarea principala va fi la radacini, suvitele in partea de jos. Dar, dupa cum spuneam, depinde de preferintele fiecareia, astfel incat se pot aplica in lateral, doar la breton etc.

Acest articol este un sondaj, mai jos o sa aveti un chestionar. Daca doriti sa-l completati, eu m-as bucura. As dori sa aflu ce nuanta ati alege pentru suvite daca va ganditi sa faceti o schimbare. Voi include si nuante de blond, saten, brunet,desi, dupa cum spuneam mai sus, in tendintele sunt acele nuante mai puternice, mai ” rebele”. Poate sunt persoane care vor sa ramana pe stilul mai cuminte, adica suvite in nunate de blond, caramal sau brunet.

Eu, fiind blonda, cred ca as merge pe suvite de mov sau un albastru, insa nu prea puternic. Voi ce preferati?

 

 

Facebook Comments