Trend alert, tunsori in scari pana la umeri

Nu cred ca este o noutate, insa anul acesta se poarta tunsorile in scar. Si pentru ca tunsorile in scari pana la umeri sunt preferate de femei, indiferent de varst, textura parului sau forma fetei. Nu de putine ori le-am vazut si nu de putine ori am auzit la salon cliente spunand: O tunsoare in scari.

De ce scari si de ce lungime pana la umeri?Pentru ca se intretine usor, se spala usor, se pot coafa foarte repede si se obtine si foarte mult volum. De aceea sunt in topul preferintelor multor femei de toate varstele. Pentru coafuri, se poate utiliza o spuma de par si coafura este gata. Fixativul pe genul acesta de tunsori se foloseste mai mult cand vorbim deja de bucle, care necesita o mai buna fixare.

Daca vorbim de modele de tunsori si diferite stiluri de scari, ramane la alegerea fiecaruia. Se poate opta pentru scari mai scurte sau dimpotriva, ceva mai simple si mai clasice. Unele persoane prefera si un breton, altele nu. Anul acesta puteti opta pentru breton intr-o parte sau filat, carare pe mijloc, bucle. Sunt foarte multe idei, din pacate nu pot sa discut despre toate. Cu toate acestea, daca doriti un breton, cel mai bine ar fi sa discutati cu un specialist, acesta va poate recomanda cel mai potrivit model in functie de forma fetei.


Sper ca modelele de tunsori in scari pentru parul mediu in 2014 sa va ajute sa obtineti cel mai bun look!

Facebook Comments