Trucuri pentru cresterea parului lung

Intr-un articol anterior, am vorbit despre extensiile de par. Spuneam ca, in cazul in care unele persoane nu au rabdare sa le creasca parul, isi cumpara extensii. In acest articol voi prezenta cateva trucuri pentru cresterea mai rapida a parului. De fapt, sunt trucuri pentru sanatatea parului care-l vor determina sa creasca frumos si sanatos.

Cresterea lenta a parului, poate fi determinata de mai multi factori precum conditia acestuia, dieta, razele soarelui. Toti acesti factori il pot determina sa se rupa, sa se deterioreze si sa creasca mai incet, ca sa nu mai vorbim de caderea acestuia. Astfel, nutrientii si tratamentele nu pot sa lipseasca cand doresti sa-sti creasca parul.

Tunderea regulata si tunderea parului deteriorat. Va hotarati sa va lasati parul sa creasca, atunci trebuie sa va tundeti varfurile despicate dar si parul care este deteriorat prin vopsiri sau alte tratamente. Stiu ca iti doresti sa nu tai nici un cm din parul tau, insa pentru ca acesta sa creasca frumos si sanatos, se recomanda tunderea acestuia la 5-6 weeks, cativa cm doar.

Dieta sanatoasa. Modul in care manancam, se reflecta si in calitatea si aspectul parului. Pentru un par sanatos, se recomanda vitaminele A,B,C, D sau E. Se recomanda sa le luati natural, din alimente sau din suplimente, daca considerati ca dieta nu este suficient de bogata.

Folosirea balsamurilor hidratante. Daca doresti plete lungi si frumoas, atunci trebuie sa incluzi neaparat masti si balsamuri de par foarte hidratante. In cazul mastilor, acestea se aplica pe scalp si se maseaza pentru a imbunatati circulatia sangelui.

Ce coafuri sa porti?Pentru protectia acestuia, se recomanda sa purtati impletituri, cozi de cal sau cocuri, dar aveti grija sa nu fie foarte stranse, ci mult mai lejere.

 

Facebook Comments