Tunsoarea masculina ideala, vazuta prin ochii mei

Hello, dupa cum spuneam si pe pagina mea de Facebook, nu am uitat partea masculina. Si nu, nu voi prezenta aici modele de tunsori in tendinte pentru 2016. Asta pentru ca doresc sa abordez alt subiect, tunsoarea perfecta a barbatului, in ochii. Ce inseamna asta? Tunsoarea aia care scoate din anonimat orice barbat. Acea tunsoarea care se aranjeaza foarte usor, folosind doar putina spuma sau alte produse de styling. Practic, treci putin mana prin par si ai obtinut o coafura care nu va trece neobservata.

Acum depinde foarte multe de gusturi. Sunt barbati care prefera genul acesta de frizura, care nu va iesi din tendinte niciodata. Alti barbati le prefera pe cele non conformiste, rebele sau le place o lungime mai mare a parului. Din punctul meu de vedere, o tunsoare perfecta pentru un barbat, trebuie sa arate ca cea descrisa mai jos. O sa atasez si cateva modele pentru a detalia despre ce vorbesc.

Dragi barbati, sa stiti ca noi, femeil, ne uitam si la acest aspect, adica la parul vostru. Astfel, nu-l neglijati si nu alegeti tunsori care sa nu va avantajeze. Un stilisti bun va poate indruma spre cea mai buna alegere in cazul in care totusi nu stiti ce sa alegeti. Oricum, pentru barbati este mult mai usor de ales o tunsoare. Sunt si barbati care stiu exact ce-i avantajeaza, pentru ei este cel mai usor sa aleaga o tunsoare masculina care sa-i scoata din anonimat si se vor face remarcati.

tunsori barbati 2016tunsori pierdut barbati

Facebook Comments