Tunsori 2015 pentru fata rotunda

Stim, suntem mereu in cautarea unor schimbari. Probabil de aceea va preocupa sa aflati care sunt tendintele anului 2015 in materie de tunsori si in acelasi timp sa vedeti ce vi se potriveste. Eu am triat, luand in considerare si tendintele, in unele cazuri a trebuit sa fac abstractie de ele. Anul acesta se poarta parul tuns cat mai natural, drept, cararea intr-o parte.

Femeile care au forma fetei rotunda ar trebui totusi sa aleaga un breton intr-o parte, volum, de exemplu bucle usoare dar si multe altele. O sa prezint cateva idei de frizuri pentru 2015 pentru forma fetei in functie de lungimea parului. O sa discut in primul rand despre parul scurt in 2015 si fata rotunda. Desi nu sunt foarte recomandate tunsorile scurte in cazul unei forme a fetei rotunde, exista si exceptii. O tunsoare pixie bine realizata va scoate in evidenta o femeie cu forma fetei rounda, si nu in sensul rau.

Raman la parerea mea ca pentru o fata rotunda, parul mediu, mediu-lung este cea mai buna alegere. Si vorbesc in cunostiinta de cauza. Iata ca voi incepe sa detalieze si o sa ofer cateva sfaturi, si o sa atasez mai jos cateva poze cu idei de freze pentru fata rotunda in 2015.

Pentru parul scurt si forma fetei rotunda in 2015 puteti alege o tunsoare pixie, dupa cum spuneam mai sus. Insa nu orice fel de pixie. Alegeti una cu suvite mai lungi in laterale si breton intr-o parte. Puteti renunta la suvitele lungi si sa va limitati la bretonul intr-o parte, dar ar fi bine sa va creati putin volum in crestet.

Pentru parul mediu si forma fetei rotunda in 2015 puteti sa va limitati la o tunsoare simpla, cu carare pe mijloc dar aici ati putea sa va faceti cateva bucle lejere pentru volum. O tunsoare bob asimetrica, pana la barbie (observati partea din dreapta ca este mai lunga si mascheaza rotunjimea). O astfel de tunsoare, simpla, cu carare intr-o parte este in tendinte si se potriveste unei forme a fetei rotunda. Ati putea sa o incercati.

Pentru parul lung si forma fetei rotunda 2015. Aici sunteti norocoase de doua ori. Pentru ca se poarta cararea pe mijloc, care este recomandat femeilor cu fata rotunda. Si de asemeni, parul lung este o alegere buna cand vine vorba despre aceasta forma a fetei. Puteti alege o tunsoare simpla, carare pe mijloc, insa aici ar fi bine ori sa tundeti parul in scari, ori sa va faceti bucle. Sunt cele mai bune alegeri cand vine vorba despre tendinte si aceasta forma a fetei. Sper ca aceste sfaturi v-au ajutat.

Facebook Comments