Tunsori asimetrice pentru par scurt, mediu

Imi plac foarte mult tunsorile, frizurile asimetrice pe orice lungime de par. Din pacate, nu se prea potrivesc unui par lung, dar am vazut cateva modele si la aceasta lungime. Frumoase, n-am ce spune, insa nu cred ca multa lume le-ar prefera. In schimb, o tunsoare asimetrica pe un par scurt sau mediu, arata impecabil. Vedete si femei obisnuite prefera genul acesta de tunsoare mai ales din cauza tentei de modernism pe care o confera.

Cand vorbim de genul acesta de tunsori, putem vorbi despre frizuri pixie asimetrice cu breton lung, bob asimetric dar si foarte multe alte modele. De obicei cand vorbim de o freza asimetrica, ne gandim la par tuns scurt intr-o parte si lung in cealalta. Acesta tunsori se pot coafa in cele mai frumoase si interesante moduri.

Tunsori scurte asimetrice. Dupa cum spuneam mai sus, genul acesta de tunsoare presupune o lungime scurta intr-o parte si cealalta lunga. De obicei se accesorizeaza si cu un breton intr-o parte, dar puteti sa alegeti si alte modele. Trebuie tinut cont si de forma fetei atat in ceea ce priveste bretonul, cat si tunsoarea.

Frizuri asimetrice pentru parul mediu. Dupa cum am observat, foarte mult vedete prefera tunsoare bob asimetrica. Arata chic, modern si interesant. Plus ca parul se aseaza foarte bine, se poate ondula sau indrepta cu placa. O coafura pentru genul acesta de tunsoare nu necesita mult timp. Eventual daca optati pentru un breton.

Se pare ca tunsorile asimetrice sunt recomandate pentru forma fetei rotunda deoarece partile inegale o sa va faca sa pareti mai subtire.

Facebook Comments