Tunsori bob asimetrice pentru fata ovala, lunga

Trebuie sa recunosc, dintotdeauna m-au fascinat tunsorile bob asimetrice. Si tocmai de aceea, in acest articol va recomand cateva modele interesante. Sunt tunsori bob asimetrice pentru fata lunga si ovala, bob scurt, mediu sau lung. Da, tunsorile bob standard s-au purtat si se poarta si acum. Insa intotdeauna, un bob asimetric va iesi in evidenta, indiferent de lungime. Si aici fac o comparatie cu un bob standard, care este o tunsoare potrivita si, in general, o buna alegere cand vine vorba de un par scurt-mediu.

Dar, dupa cum spuneam, o frizura bob asimetrica intotdeauna va atrage atentia. Si in sensul bun. Si daca alegeti si o culoare puternica sau suvite, ati dat lovitura. Cu toate acestea, trebuie putina precautie cand se alege o astfel de tunsoare. In general, merg bine pe forma fetei ovala si lunga, insa ideal ar fi sa cereti si sfatul unui specialist. Si specialist care stie sa tunda, se poate ajunge la el prin recomandari. Tunsoarea bob asimetrica, bine definita, nu este greu de intretinut si coafat. Trebuie sa va tundeti regulat, daca o pastrati. Oricum este indicat sa va tundeti macar la 6 saptamani pentru regenerare.

Iata mai jos o sursa de inspiratie pentru voi, bob asimetric pentru forma fetei ovala, lunga. Tunsori spectaculoase,cool, moderne, si aici ma voi opri.

Facebook Comments