Tunsori bob in functie de forma fetei

Bob–ul este una dintre cele mai populare tunsori in momentul de fata. Foarte multe femei aleg acest tip de tunsoare pentru ca este moderna, chic si se poate coafa foarte usor. Cu toate acestea, tunsoarea bob trebuie aleasa tinand cont si de forma fetei, in caz contrar s-ar putea ca aceasta sa va dezavantajeze. Iata cateva sfaturi pentru alegerea modelul de bob in functie de forma fetei. Bineinteles, se poate cere sfatul unui stilist oricand.

Tunsoare bob pentru o fata patrata. Genul acesta de frizura poate fi purtata de persoanele cu o fata patrata. Dar ce model alegi ? Sa recomanda un bob care sa treaca putin de maxilar. Se recomanda bob-ul gradat ( scurt in spate si lung in fata).  Partea din fata a tunsorii trebuie sa depaseasca maxilarul pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Tunsoare bob pentru fata rotunda. Se poate opta pentru un bob tot pana la maxilar, dar se recomanda sa alegeti un breton intr-o parte, pentru cele mai bune rezultate. Se mai recomanda si diferite modele de bob lung pentru ca in felul acesta, fata va parea mai subtire.

Tunsoare bob pentru fata in forma de inima. Cel mai bun exemplu ar fi Jennifer Aniston care a optat pentru un bob destul de simplu, insa lung. Lungimea depaseste cu mult barbia si efectul este garantat.

Bob pentru fata lunga. Pentru genul acesta de forma a fetei, se recomanda buclele si onduleurile. Nu alegeti un bob scurt, dar nici unul foarte lung. In schimb, puneti accent pentru bucle, care se pot realiza utilizand diferit metode.

Daca vorbim despre o forma a fetei ovala, lucrurile sunt un pic mai simple. Se poate alege cam orice fel de model de bob. In plus, puteti sa mergeti si spre tunsori bob sofisticate, mai scurte, cu suvite, asimetrice si tot felul. Ramane ca fiecare sa-si aleaga modelul dupa propriul gust.

O sa revin cu alte informatii despre alegerea modelului de breton in functie de forma fetei si alte informatii care va pot interesa.

Facebook Comments