Tunsori bob medii

Si pentru ca vad cat de mult sunt apreciate, astazi va prezint tunsori bob medii. Sunt extraordinare, si dupa cum am vazut pe pagina mea de Facebook, sunt cele mai apreciate tunsori cand vine vorba despre o lungime medie. Frizurile bob si tunsorile in scari, sunt in top 1. In plus, se poarta foarte mult in 2014, cel putin combinatia scari, bob si carare intr-o parte. Dar in acest articol voi discuta despre mai multe modele, nu doar despre cele in tendinte, gusturile difera si trebuie sa multumim pe toata lumea.

In cele ce urmeaza, o sa vezi tunsori bob in scari cu breton intr-o parte,drept, cu carare pe mijloc,cu carare intr-o parte, fara scari, asimetrice si tot felul. Dupa cum spuneam, unele femei prefera un model, altele altul. Asa ca vreau ca totul sa fie cat mai diversificat, astfel  incat sa aveti de unde alege.

O tunsoare ca cele de mai jos se poate realiza la orice salon, unde, teoretic lucreaza specialisti.Acestia ar putea orice tunsoare, deoarece vazand poza, sa stie ce stil sa aplice.

Facebook Comments