Tunsori bob, pentru un look modern

Tunsorile bob de  toate tipurile reprezinta cu siguranta o alegere preferata pentru multe femei . Anul aceste, ele sunt putin mai versatile, moderne, tunse in straturi, cu bucle, pentru un look casual, dar si extrem de adorabil . Un avantaj daca vorbim de aceste tunsori, este faptul ca se pot realiza pe aproape toate tipurile si texturi. In combinatie cu nuante puternice si moderne, creeaza un look de impact. Iata propunerile noastre

Tunsoare bob texturata. Aceasta tunsoare arata superb ,mai ales in combinatie saten cu blond . Pentru mai mult efect, este finisata intr-o parte.

Tunsoarea bob in doua nuante.  Combinarea a doua nuante, adaugata unei tunsori bob, are un efect de impact. Suvitele trebuie plasate strategic, pentru a obtine un look modern.

Tunsorea bob in straturi, in nuante de albastru. Straturile sunt foarte esentiale pentru tip de tunsoare, mai ales pentru a se obtine volumul si forma dorita . Culoarea albastra vibrantă se potriveste unui ten deschis.

Tunsoarea A-line lejera. Acest tip de tunsoare este o aleger buna pentru femeile care doresc un look tineresc . Arata bine pe un par drept si sanatos.

Tunsoarea bob in stil pierdut. Uita de un par lipsit de volum si stralucire, o combinatie intre o nuanta deschisa si una deschisa, alaturi de straturi, te vor scoate din anonimat.

Tunsoare bob lung, ondulat. Onduleuri, impreuna cu tunsoare usor inegala, confera un look extrem de chic, elegant, care poate fi purtat oriunde.

Facebook Comments