Tunsori calota par lung

Spuneam intr-o perioada de faptul ca se poarta extenstiile. In acest articol voi discuta despre tunsori calota par lung. Poate ca unele persoane nu inteleg despre ce este vorba, insa alte persoane care cauta pe Google dupa aceste descrieri, stiu despre ce este vorba. Genul acesta de frizuri presupune ca parul sa fie tuns scurt, in scari in jurul calotei. Cu alte cuvinte, este vorba despre combinatie de scari scurte si par lung. Spuneam ca in tendinte sunt tunsorile in scari. Desi nu am recomandat si nici nu se poarta foarte multe scarile scurte, sunt femei care prefera genul acesta de tunsori. Sunt destul de frumoase, insa trebuie sa ai grija si sa te avantajeze.

Intr-o mica masura putem spune ca se aseamana cu tunsorile emo, is pot fi intelese si altfel. Intr-o perioada, long time ago, am avut genul acesta de tunsoare. Singura mea problema era faptul ca atunci cand incercam sa-mi prind parul in coc sau intr-o coada foarte intinsa, imi ieseau scarile scurte in afara.

Vedeti cateva poze cu tunsori cu scari scurte la calota pentru parul mai sus. Sper sa va placa, desi am recomandat sa alegeti anul acesta scari care sa inceapa macar de la barbie in jos.

Facebook Comments