Tunsori, coafuri care intineresc

Foarte multa lumea cauta un look cat mai modern si mai chic, in special dupa o anumita varsta. Si dupa cum probabil ai auzit, exista o serie de modele de tunsori si coafuri care intineresc cu 10 ani, mai mult sau mai putin. Aceste trebuie insa alese si de anumite trasaturi, forma fetei dar si personalitate. Trebuie sa tii cont de sfaturile specialistilor si sa stii mereu ce sa alegi. In consecinta, o sa vorbesc despre cateva tunsori care intineresc si o sa atasez si cateva poze pentru ca sa va fie mai usor sa intelegeti.

Pentru parul scurt, poti alege o tunsoare pixie, insa ai grija sa nu fie prea cuminte. Incearca sa o coafezi usor lejer si nu folosi prea multe produse de styling pentru ca nu va arata bine. Tot la aceasta categorie, se pot alege cozile de cal cu par tapat in crestet.

Daca vorbim de tunsori cu breton care intineresc, vorbim despre bretonul intr-o parte. Acesta nu ascunde fata si este foarte tineresc. Mai poti alege apoi si tunsori cu scari care incadreaza armonios fata. Dar pentru a intelege mai bine, iata mai jos cateva modele.

Facebook Comments