Tunsori cu breton pentru parul subtire, rar

O sa vedem in cele ce urmeaza care sunt cele mai recomandate tunsori cu breton pentru parul subtire si rar. Specialistii recomanda ca in cazul parului subtire si rar, sa se adauge volum. Lipsa volumului este de fapt problema principala in cazul unui par subtire. Si nu este un secret ca femeilor doresc volum si un par gras.

Cum adaugi volum unui par subtire? Cheia succesului in acest caz o reprezinta tunsorile in scari si folosirea de produse pentru volum ( masti, sampoane, mod de uscare a parului etc ). Se recomanda si alegerea unui breton, contrar unor pareri. In cele ce urmeaza vom vorbi despre tunsori pentru parul rar in functie de lungimea parului.

Tunsori si frizuri pentru parul scurt, subtire cu breton. Dupa cum reiese si din titlul, vom vorbi si despre breton. In cazul unui par scurt, pentru volum se recomanda tunsori pixie cu breton intr-o parte. La coafura, se recomanda ca bretonul sa fie intins cu ajutorul unei placi si restul parului normal.

Tunsori pentru par mediu subtire. In cazul unui par mediu se recomanda tunsorile in scari. O alegerea foarte buna ar fi o tunsoarea bob mai lunga. Nu se recomanda sub nici o forma frizurile simple, fara scari pentru ca parul va arata si mai rar. Daca se doreste un breton, cel intr-o partea este cea mai buna solutie. Se recomanda ca la uscarea parului sa urmati pasii acestia: aplicati produse pentru volum, treceti parul peste ceafa si uscati stand cu capul in jos. In acest mod se obtine foarte mult volum.

Tunsori pentru parul subtire si lung. In cazul unui parul lung, se recomanda scarile choppy, cu bucle si breton intro-o parte. La coafare se recomanda buclele lejere, messy care pot fi realizate cu ajutorul unui ondulator, bigudiuri sau altele.

Ca o concluzie. Pentru femeile cu parul rar, indiferent de lungime, se recomanda tunsorile in scari cu breton intr-o parte. Se recomanda folosirea de produse pentru volum si un anumit stil de uscare a parului, mentionat mai sus.

 

Facebook Comments