Tunsori cu gherute si breton

Doresc sa dezbat in cele ce urmeaza un subiect interesant, tunsorile in tendinte pentru 2015. Si de aceea voi discuta despre tunsori cu gherute si breton, deoarece s-au purtat mult anul acesta si vor merge bine si anul viitor. Si probabil dupa cum stiti, ele s-au purtat mereu in topul preferintelor cand vine vorba despre tunsori. Asta pentru ca frizurile cu gherute au avantajul ca, confera volum pentru un par rar si in in acelasi timp, un par filat este foarte recomandat pentru cele cu parul gros, deoarece mai iau din greutate. Persoanele care se recunosc in cele enumerate mai sus, stiu despre ce vorbesc.

Frizurile cu gherute incadreaza forma fetei in mod armonios. In plus, tunsorile cu gherute se potrivesc formei fetei rotunde, ovale, patrate etc. Nu acelasi lucru il pot spune despre breton. Bretonul se potriveste oricui, acesta trebuie adaptat in functie de forma fetei. Cele mai potrivite frizuri in trepte merg pe un par mediu si lung, dar se pot adapta si unui par scurt, dupa cum o sa vedeti din pozele de mai jos. Astfel, daca schimbi ca vrei sa-ti schimbi look-ul, poate o astfel de tunsoare nu este un lucru rau. Totusi ar trebui sa discutati si cu un stilist in cazul in care va prezentati la salon cu una din pozele recomandate mai jos. Puteti renunta la breton, insa pot sa va spun ca acesta, bine ales, aduce doar beneficii. In sensul ca veti iesi in evidenta purtand un breton bine ales, in functie de forma fetei. Si spun asta din proprie experienta.

Fara a va plictisi, cereti sfatul unui specialist pentru a afla ce tip de breton vi se potriveste in functie de forma fetei. Astfel, nu veti ajunge acasa cu un gust amar si asteptand ca parul sa creasca. Iata si cateva poze cu frizuri cu breton si gherute pentru toate lungimile de par.

Facebook Comments