Tunsori cu suvite colorate

In articolul urmator voi prezenta cateva modele de de tunsori, iar ca si culori voi alege suvite colorate. De ce? Deoarece se poarta mult suvitele colorate in 2016, tot mai multe fete le prefera. Adevarul este ca arata foarte bine, mai ales daca combinatia este una reusita. Iar, pentru voi, am ales in special tunsori mai scurte, cu diferite suvite colorate traznite. Sper sa va placa, dupa cum am observat, se cauta foarte mult ideile de suvite colorate, in culori puternice.

Daca treceti pragul unui salon, nu ezitati sa incercati combinatii de suvite, in functie de preferinte si de sfaturile stilistului. Acestea te pot scoate usor din anonimat. De multe ori, femeile ma intreaba ce culoare de par sa aleaga? De ce sa nu alegem suvite?Macar pentru o perioada, sunt o alegere buna, iara daca va plictisiti de ele, oricand puteti renunta. Mai nou, vad multe femei cu suvite in culori foarte puternice, in contraste mari si chiar imi place ceea ce vad.

Chiar si pentru birou, suvite indraznete, sa stiti ca nu arata rau, dimpotriva chiar veti fi complimentate pentru ele. Acum sunt si eu in cautarea unor suvite pentru blond, insa cred ca le voi alege pe brunet sau saten inchis. Le-as prefera si cele pe cele mov, roz insa parca imi lipseste putin curajul. Poate pana in primavara anului viitor sa-mi fac mai mult curaj.

 

 

Facebook Comments