Tunsori foarte scurte de dama

Ramanem tot undeva in sfera parului scurt si de data aceasta, vom vorbi despre parul foarte scurt. Trebuie totusi sa mentionez ca putine femei aleg un par foarte scurt, motivele fiind mult multe. Insa exista si persoane care le prefera, si vedetele le-au purtat la un moment dat, insa nu pe termen lung. Multe dintre femei considera ca o tunsoare foarte scurta te face sa ai un aer masculin. Nu este chiar asa, dovada fiind tunsorile pixie foarte scurte, care sunt feminine si frumoase.

Din pacate, trebuie sa ai o anumita forma a fetei, de exemplu, pe o fata ovala, merge genul acesta de tunsoare. Si trasaturile fetei ar trebui sa fie mai delicate, pentru a indulci look-ul, daca tot renuntati la podoaba capilara. Iata ce frizuri foarte scurte iti propun:

Cine spune ca tunsorile foarte scurte pentru dame sau femei nu sunt feminine, se inseala. O sa va demonstrez in pozele urmatoare cat de misto sunt tunsorile cu par foarte scurt pentru femei. Depinde foarte mult si de forma fetei si de personalitatea fiecaruia. Insa daca ai de gand sa alegi o tunsoare foarte scurta, alege una dintre cele mai jos.

Facebook Comments