Tunsori foarte simple pentru parul mediu

Spuneam chiar in articolul precendent despre femeile curajoase, care adopta tunsori scurte cu suvite lungi. Si cat de mult admir genul acesta de femei. Si totusi, nu am nimic impotriva daca vad femei cu tunsori simple pentru parul mediu, insa foarte ingrijite si bineinteles cu o podoaba capilara spalata. Din nefericire, am “ocazia speciala” sa vad zilnic femei care nici macar nu-si spala parul. Este atat de uns, incat imi vine greu sa cred ca este din simplul fapt ca au un par foarte gras.

In schimb, imi place o tunsoare, chiar daca este simpla, insa aleasa cu bun gust. Frizurile simple sunt adoptate in general de femeile care nu vor schimbari, si prefera sa-si poarte parul natural si ingrijit.

Daca preferi tunsorile simple celor mai complexe, in scari si numai, iti pot recomanda eu cateva. Sunt tunsori pentru parul mediu usor de intretinut si coafat pentru femeile care prefera stiulul clasic. Desi nu sunt o fana a tunsorilor simple si clasice, am cautat totusi pentru voi cateva mai interesante care sa va scoata din anonimat.

Pentru cei care doresc o astfel de tunsoare, cel mai simplu e sa downloadati poza si sa mergeti cu ea la un salon.

Facebook Comments