Tunsori, frizuri filate pentru parul scurt

Cred ca am mai dezbatut acest subiect, si anume filarea parului sau tunderea acestui an. Foarte multe femei adopta o tunsoare de genul acesta, am mai expus motivele in alte articole. Volum pentru par rar, subtierea parului gros si greu, coafuri mai usor de realizat si foarte multe beneficii. In 2014, dupa cum am mai spus, se poarta in general tunsorile pixie, adaptate in principal dupa forma fetei, deoarece trebuie tinut cont de acest aspect. Si in functie de aceasta, se alege modelul.

In cele ce urmeaza, o sa va prezint cateva idei de tunsori filate pentru un par scurt, in cazul in care aveti aceasta lungime sau doriti sa va tundeti. Dar nu vorbim doar de pixie, in aceasta categorie putem include si tunsorile bob scurte sau bob-ul inversat, tuns in scari, o tunsoare absolut superba.

Anul acesta se poate alege o tunsoare filata scurta, cu breton care se poate aranja foarte usor foarte usor cu fixativ sau ceara de par.

Ai mai sus poze cu diverse modele si idei de tunsori filate pentru parul scurt. Un look feminin nu inseamna neaparat un par pana la mijloc, chiar daca multa lume poarta extensii, in asa fel incat nu-ti mai poti da seama cine are intr-adevar parul lung.

Facebook Comments