Tunsori in scari dragute

O sa prezint din nou cateva modele de tunsori in scari dragute, care sunt de fapt tendintele anului 2014. Se pare ca desi se poarta de foarte mult timp, in acest an frizurile sunt in tendinte. Nu se poarta acele scari, trepte drastice ci cele mai simple, soft. In functie de preferinte si forma fetei, se poate opta pentru breton sau nu, se poate opta pentru par ondulat sau drept. Aceste tunsori in trepte reprezinta o tendinta a anului 2014 si sunt impecabile. Mai jos o sa prezint cateva idei in cazul in care doriti sa treceti pe la un salon.

Trepte, scari pentru parul scurt. Si tunsorile pixie sunt in tendinte, astfel incat nu le ocoliti. In functie de preferinte se poate opta si pentru un o tunsoare pixie foarte scurta, cu breton lung intr-o parte dar tuns in scari. Pentru o forma a fetei inima se poate opta pentru o tunsoare pixie mai lunga cu un breton asimetric care pica de-a lungul maxilarului.

Tunsori in trepte in tendinte pentru parul mediu. Pentru genul acesta de lungime, se recomanda bineinteles tunsorile bob mai lungi, in scari. Daca nu, se poate opta pentru o tunsoare simpla pana la umeri, insa cu scari subtile. Se poate ondula, dupa preferinte.

Pentru parul lung, tunsori in scari. Tineti cont, o tunsoare in scari s-ar putea sa mai “taie” din grosime, astfel incat nu se prea recomanda femeilor cu parul rar. Daca aveti parul drept, incercati o tunsoare cu carare pe mijloc si scari care incep de la barbie.

Se mai poate opta pentru scari care incep dupa barbie, iar in spate dreptele se fie in forma de V. Pentru aceasta tunsoare puteti alege un breton drept sau lung. Daca nu va place acest model de breton, alegeti unul intr-o parte si scari lejere.

Facebook Comments