Tunsori in scari par mediu – lung, galerie foto!

Orice femeie vrea sa aibe un look feminin si ingrijit, dar avand in vedere ritmul agitat al vietii moderne, uneori este mai greu de obtinut in viata de zi cu zi. Pentru un look proaspat, usor de coafat si ingrijit, va propunem tunsorile in scari. In cadrul acestui articol, veti regasi tunsori in scari, populare si universale pentru o lungime medie, lunga a parului. Subiectul modele de tunsori scurte in scari, a fost abordat intr-un articol anterior.

O tunsoare in scari este o alegere excelenta pentru o schimbare de look, deoarece, avantajeaza toate femeile si se potrivesc oricarei texturi de par( fir subtire, gros, ondulat etc).

Forma fetei?

Vestea buna este ca o tunsoare in scari este o alegere ideala pentru o forma a fetei la ovala. Daca forma fetei voastre este rotunda, stratificarea tunsorii prin scari, va avea un efect vizual de alungire, in combinatie cu un breton intr-o parte. In ceea ce priveste o forma fetei patrata, se recomanda bretonul drept, pana la nivelul sprancenei. In concluzie, femeile cu forma fatei ovala sunt cele mai norocoase. Ele nu sunt restricrionate si pot opta pentru orice tip de tunsoare in scari doresc.

scurt_scari2 scari

scari2 scari3 scari4 scari5 scari6 scari7 scari8 scari9 scari10 scari11 scari13 scari14 scari15 scari17

Facebook Comments