Tunsori in tendinte pentru barbati

O sa prezint mai jos cateva modele de frizuri pentru barbati care se vor purta in 2016. Pe multe le-ati vazut pe strada, pe altele nu. Ideea este ca astea sunt principalele tendinte, poate va ajuta cumva in alegerea tunsorii potrivite.

Tunsoarea undercut

Ce inseamna aceasta tunsoarea undercut? Un par tuns scurt in parti si lung in crestet. Frumusetea acestei tunsori pentru barbati este tocmai simplicitatea ei si modul in care parul se coafa. Se potriveste atat parului drept, cat si celui ondulat.

Coc pentru barbati

Este o coafura destinata barbatilor cu parul mai lung. Practic, parul este tras de la frunte si prins in centru. Nu este una dintre coafurile mele preferate, desi este in tendinte.

Tunsoare scurt in lateral si lung in crestet.S-a purtat foarte mult anul trecut.  Este o combinatie de tunsoarea pierduta pe margini, insa parul este mai lung in crestet, iar unii il prind in coc. Din nou, nu este printre preferatele mele.

Tunsoare pierdut barbati

Este o tunsoare in care parul din lateral si spate este tuns scurt, iar cel din crestet mai lung. Binteineles, nu foarte lung, de obicei un frizer stie ce lungime sa aleaga pentru crestet. Este una dintre tunsorile mele preferate la un barbat, mai ales cand este aranjat frumos in partea de sus.

Facebook Comments