Tunsori in trepte pentru un par lung

Ne mutam si mergem spre o lungime a parului mai mare. Si daca tot vorbeam de tendinte, iata cateva tunsori in trepte pentru un par lung, pentru 2014 bineinteles. Genul acesta de tunsori s-au purtat mai mereu de altfel, insa anul acesta chiar sunt in tendinte, astfel incat ar fi oke sa le iei in considerare daca vrei sa treci pe la un salon.

Cauti tunsori misto in trepte pentru parul lung, in tendinte in 2014? Eu doresc neaparat sa-ti recomand cateva din tunsorile cele mai misto in trepte sau in scari pentru parul mediu. Ideea este ca sunt in tendinte si arata foarte bine pe orice fel de par. Incepand de la cel subtire pana la cel gros. Plus, ca am avut unele dintre aceste tunsori chiar eu, deoarece obisnuiesc sa mi le schimb destul de repede.

Tunsori in trepte pot fi realizate foarte usor la saloane. Se poate alege trepte mai scurte, sau mai lungi. Cred ca v-am spus, anul acesta ar fi ideal ca scarile sa porneasca de undeva de la nivelul barbiei si nu mai sus. In sensul ca, nu se poarta tunsorile cu trepte scurte, anul acesta nu sunt in tendinte si poate ar trebui sa te feresti de ele. Altfel, poti alege orice model de frizuri si orice tip de breton, desi cel lung intr-o parte este cel mai trendy.

Dupa cum spuneam, alege trepe medii spre lung si o sa ai o tunsoare moderna pentru acest an. Astfel, si daca te decizi sa-l prinzi intr-o coada (fiind foarte cald), nu o sa ai nici o problema. Nu te vei trezi cu suvite rebele care sa te incomodeze.

Facebook Comments