Tunsori moderne pentru 2014

Astfel, o sa vorbim din nou despre cateva tunsori moderne pentru 2014. Asta pentru ca desi scriu mult, primesc mereu mesaje pe Facebook, in care diferite femei ma intreaba ce tunsori sa aleaga anul acesta. Si cum vorbim despre toate lungimile de par, o sa vorbesc despre toate cele trei, astfel incat sa nu facem discrimari. Si astfel, o sa discutam despre parul scurt, mediu si lung, desi tot am mai discutat si in alte articole anterioare. Dar hai sa vedem ce tunsori se poarta in 2014.

De la inceput, va spun ca in general pentru orice lungime de par, in 2014 se recomanda bretonul. Bretonul drept intr-o parte ar fi cea mai buna alegere, indiferent de lungimea parului.

Par scurt: alege tunsori pixie, simple sau in scari, accesorizate cu breton intr-o parte. Daca nu-ti surade ideea unui breton, atunci alege o carare pe o parte, nu pe mijloc.

Tunsori moderne pentru par mediu in 2014: se poarta tunsorile bob lung spre clasic cu breton si cele  in scari. Aici se poate opta pentru onduleuri usoare, care arata foarte frumos vara asta.

Pentru par lung: in 2014 se poarta parul drept, in scari cu breton si bucle lejere. Atasez mai jos cateva poze cu diverse tunsori.

Facebook Comments