Tunsori par aspru si des

O gramada de persoane ma intreaba ce tunsoare sa aleaga pentru un par rar, subtire. Putin sunt cele care intreaba ce tunsori sa aleaga pe un par aspru si des. Da, sunt persoane care se confrunta cu un par mult prea des si mereu cauta solutii de frizuri care sa rareasca parul. Si daca vine combinatia, par des si aspru, parca lucrurile se complica si mai tare. Unele femei devin chiar obsedata de acest lucru. Nu ar fi ideal sa avem un par catifelat, usor si cu volum? Cred ca toate femeile de pe pamant ar fi fericite daca acest lucru s-ar intampla. O sa tratam cele doua aspecte separat, parul aspru si parul des. Pentru ca cele doua “probleme” se trateaza separat.

Astfel, cum ma tund daca am un par des si aspru?Care sunt cele mai bune frizuri pentru un par des, aspru si greu de aranjat. Daca vorbim de lungime, este recomand a se purta parul scurt si mediu, poate un mediu-lung. Chiar daca in 2015, parul lung nu se mai poarta tuns in scari si drept, acest lucru nu se aplica in cazul lungimilor scurte si medii. In plus, mai important decat tendintele este frizuri aleasa, astfel incat sa te avantajeaza. Poti alege deci un par scurt, tuns in scari, rebel. La fel si un mediu-lung, insa la fel, tuns in scari. Pe un par aspru, nu este recomandat bretonul. Nu este o idee chiar buna sa-ti faci breton daca ai un par aspru.

Ingrijirea parului aspru. Aceasta textura poate fi mostenita genetic, sau parul se poate deteriora, usca, in timp datorita vopsirii, folosirii produselor cu aer cald etc. Este foarte important sa-i acord o atentie deosebita. Pentru un par aranjat si sanatos, se recomanda folosirea de masti si creme de hidratare. In plus, se poate folosi uleiul de par pentru varfuri. Nu va pot face niste recomandari exacte, eu l-am folosit pe cel verde de la Avon, nu mai stiu exact denumirea.

In concluzie, pentru un par des, aspru – scari, masti si creme hidratante, ulei pentru varfuri, spalat la cateva zile. Si un stilist bun.

Facebook Comments