Tunsori par mediu pentru adolescente

Daca ai inceput scoala si ai nevoie de o schimbare, iti propun cateva idei. Astfel, mai jos o sa poti sa descoperi o serie de modele cu tunsori pentru parul mediu pentru adolescente. Stiu ca multe dintre voi purtati parul lung, am vazut asta, insa sunt si multe fete care prefera o lungime medie. Tocmai acestei categorii ii este destinat acest articol. Si vei afla cum sa te tunzi ca sa fii in tendinte si frumoasa in acelasi timp.

Adolescentele pot adopta tunsori cu par drept sau scari, un bob frumos asortat cu un breton intr-o parte. Aici puteti alege si un breton drept, desi vara asta s-a purtat foarte mult cel intr-o parte, am observat multe fete care aveau breton drept si lung. Poate ca totusi tendintele s-au schimbat, oricum bretonul drept este pretentios cand vine vorba de forma fetei. Cel intr-o parte se potriveste unei game mai largi de forme a fetei si se poate adapta multor tipuri de tunsori, chiar si celor foarte scurte.

Deci bob, tunsori in scari, breton. Si nu uitati, puteti sa purtati impletituri la frunte chiar daca nu aveti suficienta lungime pentru cele sofisticate.

Facebook Comments