Tunsori par scurt cret

Cauti idei de tunsori pentru par scurt cret?Nu mai stii cum sa te tunzi? De obicei, femeile cu parul drept isi doresc un par ondulat. Dar aceeasi dorinta o au si femeile cu parul cret, care nu mai stiu cum sa se tunda si cum sa se coafeze. In plus, parul nu se aseaza, parul este rebel si cat si mai cate.  Acum te intrebi daca te poti tunde scurt daca ai parul cret natural. Da, si pentru asta, o sa va prezentam mai jos cele mai frumoase modele de frizuri scurte ondulate. Astfel, o sa vedeti ca o tunsoare bine realizata poate sa va scoata in evidenta si parul cret ondulat se poate aseza foarte frumos. Nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta acestuia.

Deci ce tunsoare scurta sa alegeti cand aveti parul cret ondulat?Cele mai multe femei prefera tunsorile bob scurt si pixie, care sunt un pic mai comode si usor de realizat. Parul cret se poate tunde scurt in stilul pixie sau bob cu scari. Aceste scari sunt foarte bune pentru parul cret, in special pentru cel care este si rar.

Se mai poate opta si pentru tunsori mai indraznete, cu scari mai lungi, pentru un look mai modern. Totul se poate completa cu cateva suvite care o sa completeze look-ul modern.  Totusi, inainte de a lua o decizie, este bine sa cereti si sfatul unui specialist. Parul cret este destul de greu de tuns, astfel incat trebuie sa alegi cel mai bun salon pentru a evita un dezastru. Si da, parul cret se poate purta scurt, nu este o lege ca acesta sa se poarte doar ca lungime medie sau lunga.

Noi va invitam sa vedeti ce tunsori reusite pentru parul scurt sunt mai jos, poate va hotarati sa le incercati.

 

Facebook Comments