Tunsori pentru maxilar proeminent

Indiferent daca ai un maxilar proeminent sau o forma fetei patrata, tunsorile de mai jos te vor ajuta. Pentru ca sunt tunsori pentru maxilar proeminent, pentru toate lungimile de par. Si toate acestea vin la pachet cu coafuri care pot ascunde un maxilar proeminent. Bineinteles, mai multe sfaturi puteti primi in cadrul unui salon.

Tunsori in scari gradate pentru maxilar proeminent. Cea mai scurta scara trebuie realizata la nivelul barbiei, iar celalalte trebuie sa cada frumos sub ea. Puteti alege scari asimetrice lungi pentru un look impecabil. Acestea se potrivesc foarte bine unui par de o lungime mai mare.

Tunsori cu breton intr-o parte . Astfel, daca ai un maxilar proeminent, poti alege si un breton. Insa trebuie sa va feriti de bretonul drept, filat. In schimb, puteti alege un breton intr-o parte pana sub ochi. Acesta va atrage atentia spre ochii vostri, astfel incat maxilar proeminent nu va fi atat de evident.

Tunsori bob asimetrice pentru maxilar proeminent. Probabil te gandesti ca orice model de bob se potriveste unui maxilar patrat, proeminent insa nu este asa. Alegeti un bob inversat sau asimetric pentru a va indulci trasaturile. Un bob clasic dimpotriva va evidentia maxilarul proeminent.

Tunsori pixie cu volum in crestet. Este una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba despre un maxilar proeminent, dar nu alegeti unul foarte scurt. Astfel, se recomanda o tunsoare pixie cu volum extra in partea de sus care o sa indulceasca trasaturile.

 

 

 

Facebook Comments