Tunsori pixie cu suvite colorate

Daca ai ajuns aici, banuiesc ca-ti plac tunsorile pixie. Si mai mult, iti plac suvitele colorate. Acest gen de tunsori scurte s-au purtat si sunt inca in tendinte. Daca ai un par scurt, o astfel de tunsoare poate fi alegere buna. In plus, iti poti alege lungimea, pot sa fie extrem de scurte sau mai lungi. Depinde de tine, ce preferi, dar si de forma fetei. Astfel, daca ai parul scurt si nu stii cum sa te tunzi, o tunsoare pixie poate fi una dintre cele mai bune alegeri. Poti alege scari sau una simpa. Poti alege un breton, sau nu. Varietatea de modele de tunsori pixie iti ofera posibilitatea sa alegi ce iti place si ce ti se potriveste.

Si daca vorbim de tendinte la culori de par 2015, 2016, probabil ati observat cat de mult se poarta suvitele. Si atunci tot ce mai ramane de facut este sa va alegeti tunsoarea dorita, culoarea, iar apoi nuanta pentru suvite, care trebuie sa se potriveasca cu cea principala. Am vazut ca, in ultimul timp se poarta foarte mult blondul cu suvite roscate, roz, mov, verzi etc. Dar nu ne oprim aici deoarece nu blondul este culoarea dominanta. Doar ca iese un pic mai tare in evidenta. Suvite sunt si pentru roscat, saten etc. Tot ce trebuie sa faceti este sa treceti pragul unui salon si cu siguranta veti primi cele mai bune sfaturi.

Inspiratia mea de azi a fost tunsoarea pixie cu suvite colorate. Asta pentru ca am vazut cateva modele mai deosebite, care mi-au atras atentia si trebuia sa le impartasesc cu voi.

 

Facebook Comments