Tunsori pixie pentru primavara

Tunsorile pixie reprezinta cea mai buna optiune pentru persoanele care prefera parul scurt. In plus, sunt versatile, se pot alege foarte multe modele, astfel incat sa fie pe gustul tuturor si, in acelasi timp sa se potriveasca cu forma fetei. Venim in intampinarea voastra cu tunsori proaspete pentru primavara 2016, tunsori scurte pentru doamne si domnisoare.

Fiind versatile, se pot alege fie tunsori pixie scurte, cu un breton intr-o parte. Acestea se potrivesc tuturor categoriilor de varsta, fiind insa mai putin pretentioase daca vorbim despre rapiditatea obtinerii unei coafuri. Un aspect negativ este faptul ca acestea, nu se potrivesc oricaror forme ale fetei.

Pentru forma fetei rotunda, se opteaza pentru modele de tunsori cu cat mai putin volum in jurul urechilor, cu carere pe mijloc sau intr-o parte. Daca se doreste un breton, neaparat trebuie sa fie filat, lung si intr-o parte.

Forma fetei ovala este ideala pentru toate tipurile de tunsori. Daca discutam despre cele pixie, se recomanda doar evitarea cararilor pe mijloc si volum in crestet.

Pentru forma fetei patrata, se recomanda tunsori tunsori asimetrice, filate si volum in crestet si se va evita bretonul drept, dar si tunsorile drepte.

Forma fetei romb sau inima presupune alegerea unor tunsori pixie cu volum in crestet. Bretonul trebuie sa fie asimetric, intr-o parte, sau se poate alege unul drept si filat deasupra sprancenelor.


Tine cont de aceste sfaturi in momentul in care te decizi sa alegi o tunsoare pixie.

Facebook Comments