Tunsori recomandate pentru a ascunde urechile mari

Urechile mari pot sa dea batai mari de cap cand vine vorba de alegerea unei tunsori sau a unei coafuri. Probabil multe femei considera ca, alegand sa poarte mereu desfacut si lung,fac alegerea cea buna. Nu este cea mai buna alegere, exista foarte multe idei de coafuri care te pot ajuta. Cert este faptul ca exista foarte multe tunsori si coafuri care pot ascunde urechile mari, proeminente astfel incat nu este necesar sa apelati la operatii chirurgicale. In acest articol voi incerca sa recomand cele mai bune coafuri, tunsori pentru a ascunde urechile mari.

In cazul acestei probleme, se pune mult accent pe volum si textura. Astfel, se recomanda tunsori de lungime medie sau lunga. Secretul este insa in scari. Acestea vor oferi volum, textura si vor ascunde cu siguranta urechile mari.

Buclele sunt recomandate in cazul unor urechi mari. Un par ondulat armonizeaza proportiile si aici se poate opta pentru orice tip de bucle doriti. Puteti alege si un breton, acesta va crea un look si mai modern.

Recapitulare. Cea mai mare greseala pe care o poti face cand ai aceasta mica problema este sa alegi tunsori si coafuri cu par foarte lins, neted, fara volum.

Cele mai recomandate tunsori pentru urechi mari sunt cele in scari. Scarile se pot tunde in mod diferit, puteti alege sa le tundeti gradat. Folositi spuma de par care ofera volum si feriti-va de produsele care “lipesc” parul de scalp.

Facebook Comments