Tunsori scurte cu suvite lungi

De cand am asteptat momentul pentru a prezenta cateva modele de tunsori scurte cu suvite lungi. Si daca tot se poarta tunsorile in scari in 2014, putem sa profitam de acest lucru si sa adaptam tunsoare, mai ales daca vrem o combinatie de scurt cu suvite lungi. Din nou, o dau exemplu pe Adriana Bahmuteanu, care are o tunsoare asimetrica cu o suvita lunga intr-o parte. Pot sa spun ca-mi place tunsoarea, o intinereste mult, insa nu prea imi place combinatie cu acele suvite roz, mov. Dar nu stiu daca putea sa aleaga altceva, blond sub nici o forma, poate niste nuante de saten deschis.

Fie ca vorbim de suvite lungi, breton lung intr-o parte si par scurt, toate arata minunat. O simpla vizita la un salon specializat si o sa vedeti o schimbare de zile mari. Am ramas blocata pe ideea ca genul acesta de frizuri scurte cu suvite lungi, breton lung sunt adoptate in special de femeile curajoase, care sunt dispuse sa faca schimbari radicale cand trec pragul unui salon.

Nu de putin ori am auzit diferite femei spunand: vreau o schimbare, dar sa nu fie ceva foarte drastic. Probabil de asta consider ca genul acesta de tunsori, cum sunt cele asimetrice, sunt pentru persoane dispuse la schimbari mari. Si cum parul este important in look-ului unei femei, trageti singure concluziile.

Facebook Comments