Tunsorile bob ale vedetelor

Intr-un articol anterior vorbeam despre tunsorile bob in scari, cat de moderne si cata lume le prefera. Bineinteles ca si foarte multe celebritati au sau au avut la un moment daca o astfel de frizura. Haideti sa vedem cateva tunsori bob ale vedetelor internationale. Ce stiluri au adoptat la un moment dat?

Hai sa vedem ce tunsori bob prefera vedetele cunoscute. O sa prezint mai jos cateva tunsori reusite bob ale vedetelor de la Hollywood si nu numai. Sunt tunsori bob care li se potrivesc de minune si sunt frumoase. Printre tunsorile mele preferate bob, se numara cea a Victoriei Beckham. Cred ca aceasta a fost cea a pornit aceasta “isterie” in alegerea acestui gen de tunsoare atat de moderna. A fost o sursa de inspiratie pentru mine dar si pentru alte femei din intreaga lume.
Bob inversat. Genul acesta de bob are un look atat de modern, pica atat de bine de-a lungul barbiei incat celebritati precu Rihanna sau Victoria Beckham l-au ales si l-au purtat cu mandrie. Un bob inversat poate crea imaginea de modern, dinamism si te poate intineri cu cativa ani.

Vedete cu tunsori bob clasice. Acest gen de tunsori sunt recomandate persoanelor care nu vor sa faca schimbari majore. Asta nu inseamna ca nu sunt chic sau elegante. Se pot purta simple sau se poate alege si un model de breton.

Bob ondulat. Genul acesta de tunsoare creeaza un aspect romantic, elegant si foarte feminin. Se poate opta pentru bucle lejere sau nu, oricum sunt recomandate in special persoanelor care au o fata ovala. Vedete precum Gwen Stefani, Eva Mendes sau Keri Hilson arata impecabil cu acest tip de coafura.

Ce lungime a parului preferi?
Facebook Comments