Ulei de cocos pentru cresterea parului

O sa discut in cele ce urmeaza despre acest extraordinar, folosit in general pentru frumusetea si ingrijirea parului. Vorbeam despre trucuri pentru cresterea parului, ulei de cocos este un balsam natural extraordinar pentru un par stralucitor, sanatos. In plus, folosirea uleiului de cocos ajuta la cresterea corecta a parului. Probabil stiti, persoanele care locuiesc in zonele tropicale il folosesc demult.

Uleiul de cocos pentru cresterea parului, beneficii

Bogat in proteine, acest ulei hidrateaza parul si previne ruperea acestuia. Este excelent si pentru scalp deoarece contine ingrediente ca uleiurile naturale secretate de piele si il protejeaza.

Beneficiile incep de la stoparea caderii si ruperii acestuia, pana la regenerarea unor parti din scalp unde foliculii nu mai functioneaza normal. Intr-un articol precedent chiar am vorbit despre factori care incetinesc cresterea parului, de aceea unele persoane considera ca nu le creste parul suficient de repede.

Cum se foloseste uleiul de cocos

Se poate folosi in forma solida. Asta inseamna ca trebuie incalzit pentru a se transforma in ulei. Cu toate acestea, NU INCALITI ULEIUL DE COCOS IN CUPTORUL CU MICROUNDE. Se poate pune intr-un vas, care la randul lui se pune intr-o oala cu apa fierbinte.

Dupa ce acesta s-a topit, se umezeste parul. Se aplica uleiul cu ajutorul degetelor pe tot scalpul. Se maseaza scalpul, este extrem de important acest pas, care trebuie facut timp de 3 minute. Se mai poate aplica ulei de cocos si pe intreaga lungime deoarece are rol de balsam. Rezultatele se vad dupa aproximativ 2 saptamani de folosire.

IMPORTANT. Folosit gresit, uleiul de cocos poate stopa cresterea normala a parului. Asta pentru ca foliculii se pot infunda daca nu va spalati A DOUA ZI DUPA APLICARE. Se recomanda o buna samponare, pentru a nu obtine rezultatele inverse.

Facebook Comments