Un model pentru noi – tunsorile, coafurile Rihannei

Spun ca este un model pentru noi deoarece tunsorile si coafurile Rihannei sunt absolut fascinante. Frumoasa vedete obisnuieste sa-si schimbe destul de des look-ul. Iar schimbarile nu sunt tocmai mici. Am vazut-o cu un par scurt, punk, pixie. O perioada a adoptat tunsori bob, printre care si un model asimetric care mi-a placut extrem demult. Anul acesta am vazut-o cu o tunsoare romantica, cu par lung si bucle, intr-o nuanta de saten frumoasa. Se pare ca este obisnuita sa treaca de la o extrema la alta.  Ca nuante de par, Rihanna a avut blond, brunet, roscat si saten. Blondul deschis mi s-a parut ca nu o avantajeaza, nu mi-a placut, tocmai de aceea nu voi prezenta look-ul respectiv aici pe site.

Rihanna cu par scurt. Aici a preferat tunsoare pixie si o tunsoare asimtrica, absolut superba.


Lungime medie. Dupa cum am spus mai sus, in cazul acestei lungimi de par, Rihanna a ales un bob asimetric, dar si unul clasic.

Parul lung al Rihannei. L-a purtat drept, simplu, intr-o nuanta superba de roscat. Alternativ, saten sau brunet. Blondul nu a fost cea mai buna alegerea a ei. Cel putin asta este parerea mea.

Facebook Comments