Vedete cu par cret natural

In zilele noastre, cand exista atatea produse pentru coafat parul, de multe ori nu stim daca persoana in cauza are parul drept sau este ondulat prin diverse metode. Femei cu parul cret natural apeleaza foarte mult la placile de intins, lor le place parul astfel. De cealalta parte, femeile cu parul drept nu mai stiu ce metode sa foloseasca pentru a-si ondula parul si a obtine bucle. Bucle lejere sau nu, folosesc ondulatorul, bigudiuri, placi de intins parul sau chiar moate.

Una dintre metodele mele de a obtine acel efect de par cret ondulat natural, este impletirea parului ud. Dupa care aplic o spuma de par si dorm asa.

In lumea mondena, exista foarte multe celebritati cu par ondulat natural. De cele mai multe ori prefera sa-l poarte natural, insa unele prefera sa-l poarte si intins.  Iata cateva dintre vedete cu cel mai frumos par cret natural:

Shakira. De obicei isi poarta cu mandrie parul ondulat natural, lucru care o avantajeaza, indiferent de ocazie.

Nicole Kidman. Este una dintre cele mai cunoscute actrite care-si poarta cu mandrie buclele binedefinite.

Sarah Jessica Parker, par ondulat natural. Il poarta de obicei asa, desi in serial am vazut-o cu el intins si mi se pare ca o avantajeaza mai mult un par drept.

Keri Russell, poarta atat bucle binedefinite, cat si lejere. Se observa din pozele de mai jos.

Iata cum aceste vedete isi poarta cu mandrie buclele naturale si nu prea apeleaza la placile de intins parul.

Facebook Comments